banje, klimatska mesta, spa wellness centri
rasprodato

BANJE, KLIMATSKA MESTA, SPA & WELLNESS CENTRI

Ana J. Pandžić

Banje, klimatska mesta, spa&wellness centri (Spas and Climatic resorts) je vodič, atipičan po tome što ne objedinjuje samo banjska i klimatska mesta komercijalnog tipa, već i sva ona koja svojim potencijalima imaju šansu da taj status nose zvanično.

Vodičem je obuhvaćeno 60 banja (od čega je evidentirano 12 u Vojvodini), 5 klimatskih centara i 20 wellness centara. Inicijativa vodiča je da ukaže na bogatstvo termalnih i mineralnih voda, kao na povoljne klimatske prilike Vojvodine i Srbije, ka razvoju zdravstvenog turizma, kao turističke pojave, a ne samo lečilišne, kako je to u velikoj meri kod nas zastupljeno.

Vodič je dvojezičan (srpski, engleski).

Akcija "Proleće starter pack"

23.03.2022.

Proleće stiže! A to znači samo jedno. Napokon ćemo odložiti svoje zimske kapute i izaći iz svojih toplih kuća i stanova na sunce i u prirodu koja počinje da buja. Ali gde bismo mogli? Da nam ne bude predaleko, ali da bude sadržajno, tako da možemo svakog vikenda na neko drugo mesto. Makart je za vas pripremio prolećnu akciju - 20% popusta na odabrane naslove koji će vam pripomoći pri odabiru vaše sledeće destinacije. Detaljnije

Pošalji