novo
balkanski mol drakula

BALKANSKI MOL - DRAKULA

Tihomir Stevanović
Između pravde i nepravde, dužnosti i koristi, etike i politike, ljubavi i mržnje, Tihomir Stevanovoć u svojoj knjizi Balkanski mol - Drakula, vešto i promišljeno gradi i osvetljava nedovoljno poznatu stranu uzbudljive istorijske price o Vladu Drakuli i njegovoj vladavini.

Ako ste do sada već čuli mnoge priče o strašnom i mračnom srednjem veku, o surovosti i monstruoznosti transilvanijskog grofa Vlada Drakule, kao i o njegovim brojnim poduhvatima, zakoračite u svet Balkanskog mola i proverite koliko su istinite.
Prateći događaje kojima su svedočili Jakob, Ibrahim, vitez Đerđ Batoli, Zmaj Ognjeni Vuk i kaluđer Teodosije, iz poglavlja u poglavlje čete se probijati kroz gusto spletene mreže dogovora i intriga koje se odigravaju na balkanskim srednjovekovnim dvorovima, gde jedno slovo ili reč koje izgovori ili napiše najbeznačajniji podanik mogu da koštaju glave nadaleko poznate velikaše.
Između pravde i nepravde, dužnosti i koristi, etike i politike, ljubavi i mržnje, Tihomir Stevanovoć vešto i promišljeno gradi i osvetljava nedovoljno poznatu stranu uzbudljive istorijske price o Vladu Drakuli i njegovoj vladavini.

Pošalji