bakicasaurus

BAKICASAURUS

Dejvid Vilijams
"Bakicasaurus" Dejvida Vilijmsa vodi nas u novu avanturu bake koja se pretvara u bakicusaurusa, kada njen unuk Mikan želi da ode na spavanje. Da li će Mikan saznati da baka noću organizuje žurke, poziva prijatelje i pušta muziku glasno do kasno u noć?

Slikovnica uz koju se pleše i ne ide na spavanje… Ili se ide mnogo pre vremena?
Nova slikovnica Dejvida Valijamsa i Adama Stouera, savršena za male ljubitelje dinosaurusa! Mikan je mali dečak, a baka je… baka. Koja se pretvara u bakicusaurus noću kad Mikan ne želi da ide na spavanje. A Mikan nikad ne želi da ide na spavanje kad dođe da prenoći kod bake, kao i sva deca. Pokušava baku da pridobije malom belom laži: ali mama i tata me puštaju da noću ostajem budan.
To ne prolazi kod bake i Mikan mora da uroni u pidžamu i navuče jorgan preko glave. Jeeer – na zidu se pojavila senka čudovišta. Cela kuća pulsira od svetala i muzike. Baka pravi žurku, kućaje puna njenih prijatelja, baka je di-džej. Mikan se iskrao niz stepenice da proveri tu buku.Otkriva da je kuća puna dinosaurusa. Baka je obrtosaurus, u toaletu novine čita triceratops, u spavaćoj sobi po krevetu skače brahiosaurus, u kadi pljuska vodom pleziosaurus, Mikan pleše s gigantosaurusom, dok im stegosaurus diše za vratom. Kada ga je baka spazila, prekida žurku i tera Mikana na spavanje. Ali ne! Mikan želi da ostane budan celu noć. Može li sledeći gost, čiji se dolazak iščekuje, ti-reks, da pomogne?I šta se to desilo kasnije, pa od te noći Mikan odlazi na spavanje smešno rano?Deca c´e voleti da plešu do spavanja uz ovu uzbudljivu priču punu spektakularnih iznenađenja!Čitajući ovu priču, čitalac će:Plesati pre spavanja.Naučiti komplikovana imena dinosaurusa.Poželeti da prespava kod bake.Razigrana slikovnica o ljubavi bake i unuka.

Pošalji