teci kao reka

TECI KAO REKA

Šeli Rid
"Tekući kao reka" Šelija Rida očarava čitaoca pričom o Viktoriji Neš, mladoj ženi čiji životni put neočekivano skreće nakon susreta sa tajanstvenim strancem u jesenjem Koloradu 1948. godine. Ova dirljiva saga o odrastanju, prijateljstvu i traganju za porodicom i ljubavlju u neočekivanim trenucima, isprepliće nezaboravne likove i divlju prirodu Kolorada, čija lepota doslovno oduzima dah. Kroz izbori donesene u deliću sekunde, Viktorija napušta jedini dom koji je poznavala, bežeći u planine i suočavajući se s izazovima divljine. Proživljavajući godišnja doba, ona se menja, vrti se kroz vrtlog žudnje i slomljenog srca, pronalazeći u prirodi snagu da izgradi iznova sve što je izgubila. "Tekući kao reka" je priča o hrabrosti, preživljavanju i ponovnom rađanju, koja istovremeno očarava i duboko dira svojom nežnom snagom. Šeli Rid majstorski ispričava ovu nezaboravnu priču, a njen roman nosi poruku da život, poput reke, teče i nosi nas kroz neočekivane avanture.

Nezaboravni likovi i divlja priroda čija lepota oduzima dah prepliću se u ovoj dirljivoj priči o odrastanju, prijateljstvu i pronalaženju porodice i ljubavi tamo gde to najmanje očekujemo.
Jednog prohladnog jesenjeg dana 1948. godine, Viktorija Neš isporučuje kasne breskve sa porodične farme usred divlje lepote Kolorada. Dok ulazi u svoj gradić, zaustavlja je tajanstveni stranac razbarušene kose i tamnih očiju. Taj slučajni susret zauvek će promeniti njihove živote.
Tako počinje očaravajuc´a priča o izborima koji se donose u delic´u sekunde. Viktorija napušta jedini dom za koji je ikada znala i beži u planine, gde se bori da preživi u divljini. Kako se smenjuju godišnja doba, menja se i Tori, vrtec´i se kroz vrtloge žudnje slomljenog srca i pronalazeći u savršenstvu prirode smisao i snagu da nastavi dalje i ponovo izgradi sve ono što je izgubila.

Pošalji