novo
predivni stranac

PREDIVNI STRANAC

Kristina Loren
"Predivni stranac" Kristine Loren je uzbudljiv roman koji spaja šarmantnog britanskog plejboja i odlučnu devojku koja želi da uživa u životu. Sara Dilon, nakon bega od nevernog bivšeg dečka i propale veze, seli se u Njujork u potrazi za avanturama. Kada u noćnom klubu upozna neodoljivog i seksi Britanca, ne očekuje da će to biti išta više od jednokratne avanture. Međutim, brzina kojom je Maks Stela, poznat po svom šarmu lošeg dečka sa Volstrita, zavodi i ruši sve njene kočnice, pretvara ga u njenog "Predivnog stranca". Iako Maks uživa u pažnji brojnih žena, tek nakon susreta sa Sarom, počinje da se pita da li postoji neko s kim bi mogao da provede više od noći. Sara, s druge strane, uživa u njihovim vrelim susretima na mestima gde bi mogli biti otkriveni, ali je još više plaši pomisao da bi se mogla previše zbližiti s Maksom. Roman "Predivni stranac" Kristine Loren je priča o strasti, tajnama i istraživanju granica ljubavi.

Šarmantni britanski plejboj. Devojka odlučna da najzad počne da uživa u životu. I tajna afera prepuna strasti.Pobegavši od nevernog bivšeg dečka i propale veze, Sara Dilon se seli u Njujork u potrazi za uzbuđenjima. Kada u noc´nom klubu upozna neodoljivog, seksi Britanca, to ne bi trebalo da joj znači ništa više od preko potrebne kombinacije za jednu noc´. Ali brzina kojom ju je zaveo i srušio sve njene kočnice pretvorili su ga u njenog predivnog stranca.

Čitav grad zna da Maks Stela obožava žene, mada još uvek nije pronašao onu pravu. Uprkos brojnim devojkama koje je očarao svojim šarmom lošeg dečka sa Volstrita, tek kad je upoznao Saru zapitao se da li postoji neko ko će mu praviti društvo i van spavaće sobe.Ipak, osim što strepi od njihovih vrelih susreta na mestima gde bi svako mogao da ih uhvati, Saru još više plaši pomisao da bi mogla previše da se zbliži s Maksom.

Pošalji