avanture jutarnjeg kluba

AVANTURE JUTARNJEG KLUBA

Markus Rašford
"Avanture Jutarnjeg kluba" su pred tobom! Kad dvanaestogodišnji Markus šutne svoju omiljenu loptu preko školske ograde, zna da je neće nikada dobiti nazad. Uživajte u ovom delu Markusa Rašforda.

Ništa što pređe preko tog zida nikad se ne vrati. Ali kada Markus dobije misterioznu poruku kojom se poziva da se pridruži Jutarnjem klubu istražitelja uskoro biva uvučen u uzbudljivu avanturu rešavanja misterije, zajedno sa novim drugarima: Stejsi, Lizom i Asimom!
Dok otkrivaju deo po deo zagonetke, istražitelji Jutarnjeg kluba počinju da shvataju da stvari nisu onakve kakvim se čine i da bi iza ograde moglo vrebati nešto neobično… Jutarnji klub vodi Stejsi, koja veruje u duhove i vampire. Život bi bio dosadan kada bismo svi bili isti, Jer, šta god da je završilo iza te ograde, nikad se više nije pojavilo. Nikad nije viđen niko da u zgradu koja postoji unutar ograde ulazi ili iz nje izlazi. Svet je prepun misterija. Poput misterije šta se desilo Markusovoj lopti. Treba samo da posegnemo za njima i da ih zgrabimo.Avanture Jutarnjeg kluba prva je knjiga fudbalera engleske reprezentacije Markusa Rašforda, slavnog i velikog borca protiv siromaštva, koju je napisao sa dečjim autorom Aleksom Falase-Kojom. Prepuna je avanture i uz nju se šire horizonti, sanjaju veći snovi, pobeđuje i slave međusobne razlike.

Pošalji