amari i presudna igra

AMARI I PRESUDNA IGRA

B. B. Olston
"Amari i presudna igra" B.B. Olston nastavak je bestselera Njujork Tajmsa "Amari i noćna braća", gde se ova junakinja vraća da reši još jednu intrigantnu misteriju.

Nastavak bestselera Njujork Tajmsa


U uzbudljivom nastavku romana Amari i Noćna braća, Amari se vraća da razreši još jednu intrigantnu misteriju.

Nakon što je spasla brata i ceo natprirodni svet, Amari Piters je uverena da će leto pred njom biti bezbrižno i opušteno. Ali sada je pred nju postavljen niz izazova, a kletva koja je bačena na njenog brata Kvintona i dalje nije skinuta. Iako se Amari trudi da dokaže kako nisu svi čarobnjaci loši, u natprirodnom svetu vlada sve veća mržnja prema njenoj vrsti.

Kada joj tajanstvena Liga čarobnjaka ponudi da se zauzme za njih i postane novi vođa, Amari će morati da odbije. Kao da već nema dovoljno briga!

Amarina odluka dozvoliće nekom drugom da istupi – nekom ko ima opasne planove za Ligu čarobnjaka, i ujedno će motivisati početak Presudne igre, takmičenja koje će odlučiti ko će biti novi naslednik Noćne braće i odrediti budućnost čarobnjačke vrste. Presudna igra je puna misterija i izazova, ali tu se možda krije i Kvintonova poslednja nada. A to Amari ne može da odbije!

Pošalji