agarta 1 nulta arkana

AGARTA 1 NULTA ARKANA

Vladimir Stevanović
Agarta 1 Nulta Arkana, autora Vladimira Stevanovića je roman koji ne smete propustiti. Priču prate tri intermeca sa biografskim podacima poznatih naučnika koji su razmatrali naučne hipoteze o šupljoj Zemlji.

"Nemo je čovek koji se dugo godina bavio istočnjačkom duhovnošću i borilačkim veštinama. Dobar deo svog života je proveo čitajući o Agarti, misterioznom podzemnom kraljevstvu o kome govore stare mongolske, kineske i tibetanske legende, uglavnom iz dnevnika svog nestalog oca.
Međutim, usled socijalnih mehanizama i odrastanja, on živi svakodnevnim običnim životom. Susret sa starim prijateljem Nihilom, obaveštajcem koji se pojavljuje nakon 10 godina odsustva, otkriva nove informacije o Agarti.
Nemo doživljava određeni unutrašnji konflikt, nakon čega odlučuje da krene u neobičnu avanturu i putuje u Prag. Tamo sreće Grigorija, beskućnika/čarobnjaka koji mu pomaže da uvidi stvarnost van svakodnevnice, prodre u tajne praške alhemije i da probudi neke od prirodnih potencijala ljudskog tela. Starčeva obuka će mu pomoći da dođe u astralnu ravan, gde se nalaze dalji tragovi koji vode ka Agarti...Priču prate tri intermeca sa biografskim podacima poznatih naučnika koji su razmatrali naučne hipoteze o šupljoj Zemlji.

Pošalji