48 zakona moći

48 ZAKONA MOĆI

Robert Grin
"48 zakona moći" je nemilosrdna, brutalna i prevrtljiva knjiga Roberta Grina. Grin služeći se istorijskim izvorima i istražujući sve što je rečeno o moći i formuliše 48 zakona. Cilj knjige "48 zakona moći" je da nam pomogne da prepoznamo na koje sve načine ljudi pokušavaju da preovladaju našom svakodnevnicom.

Ova nemoralna, prevrtljiva, nemilosrdna, podređujuća i prodorna knjiga destilira tri hiljade godina istorije moći u 48 brutalnih i veoma jasno objašnjenih zakona. Ovde ćete naći sve one ljude koji su se tokom istorije u svojim razmišljanjima dotakli teme moći. Neki zakoni nas uče o skromnosti, neki o tajnovitosti, dok nas neki upućuju na beskompromisni oportunizam, ali nezavisno od naših moralnih primedbi za koje se nadamo da ćete stvoriti čitanjem, ovi zakoni su u potpunosti realni i uočljivi u našoj svakodnevici. Cilj objavljivanja ovog dela nije u tome da prikažemo način sticanja moći, već upravo suprotno, da prepoznamo tuđe pokušaje ovladavanja našom svakodnevnicom.

7 knjiga koje će vam pomoći da dođete do poslovnog uspeha

31.08.2021.

Istraživanja su pokazala da se čak polovina populacije u velikom delu svog života oseća zaglavljeno, nemotivisano i pod stresom jer imaju osećaj da ne postižu svoje ciljeve. Svi mi imamo snove, nadanja i želju za napretkom, kako na poslovnom, tako i na ličnom planu. Pa šta se dešava? Šta nas to sprečava da uspemo? Predstavljamo vam 7 knjiga koje će vam pomoći da prevaziđete ovaj osećaj i fokusirate se na stvari koje će vas dovesti do uspeha. Detaljnije

Pošalji