351 knjiga irme arcuri
559 rsd699 rsd
Ušteda 140 rsd (20%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

351 KNJIGA IRME ARCURI

David Bajo
Podelite:U zamršenom životu matematičara Philipa Masyrka postojalo je samo jedno uporište: Irma Arcuri. Njihova dugogodišnja ljubavna veza izdržala je dva njegova braka i njezina bezbrojna putovanja. Ali sada je Irma nestala ostavivši Philipu svoju zbirku s 351 ručno uvezanom knjigom, uključujući pet koje je sama napisala. Negdje duboko unutar njezinih raskošno uvezanih svezaka Cervantesa i Turgenjeva, Borgesa i Fowlesa skriva se tajna njezina nestanka. Philip ubrzo shvaća da je i on sam zarobljen unutar tih priča. Tko je Irma Arcuri? Što je zapravo skriveno u zbirci? I najvažnije, čija je to priča? Neodoljivo seksi i nevjerojatno promišljeno napisan, roman 351 knjiga Irme Arcuri impresivan je prvijenac nove književne nade.

Mistična, senzualna te u konačnici nezaboravna knjiga... koja iziskuje drugo čitanje, privatno odgonetanje, potragu za epifanijom, tajnama i kamenom mudraca.
Providence Journal

351 knjiga Irme Arcuri zavodljiva je knjiga o svemu, pa ipak najviše o čitanju samom. St. Paul Star Tribune Intelektualni triler za književne sladokusce.
Los Angeles Times

U 351 knjizi Irme Arcuri pronaći ćete prelijepe odlomke o gubitku, likove podjednako vične čulnom i intelektualnom zavođenju te originalno istraživanje o tome što znači "poznavati" tuđu strast.
Minneapolis Star Tribune

Romaneskni prvijenac Davida Bajoa provokativna je i rafinirana meditacija o ljubavi, književnosti i matematici.
Karl Iagnemma

Pošalji