novo
psi ilustrovani vodič kroz 100 predivnih rasa

PSI - ILUSTROVANI VODIČ KROZ 100 PREDIVNIH RASA

Anabel Grifin
"Psi - Ilustrovani vodič kroz 100 predivnih rasa" je knjiga koju će obožavati pravi ljubitelji pasa. Anabel Grifin vas vodi kroz fascinantan svet ovih četvoronožnih prijatelja, predstavljajući čak 100 različitih rasa. U ovoj predivno ilustrovanoj knjizi, otkrićete neodoljive činjenice o svakoj rasi, dok istovremeno birate najdlakavijeg, najbržeg ili najneobičnijeg psa. Od marljivih lovačkih pasa do onih koji mogu da stanu u džep, svaka rasa je prikazana sa svojim jedinstvenim karakteristikama. "Psi - Ilustrovani vodič kroz 100 predivnih rasa" je neizostavna knjiga za sve ljubitelje pasa, istinski prijatelj koji će vas provesti kroz raznoliki svet ovih divnih životinja.

Nanjušili ste – ovo je knjiga za prave ljubitelje pasa! U ovoj predivno ilustrovanoj knjizi upoznaćete čak 100 različitih rasa, a usput ćete odlučiti i koji psić zaslužuje medalju za najdlakavijeg, najbržeg ili najneobičnijeg.
Otkrivajte neverovatne činjenice o neodoljivim četvoronožnim drugarimai saznajte šta svakog od njih čini jedinstvenim – od marljivih lovačkih pasa do onih koji mogu da stanu u džep! I ne zaboravite – knjiga je, baš kao i pas – čovekov najbolji prijatelj!

Pošalji