novo
zakopana prošlost

ZAKOPANA PROŠLOST

grupa autora
"Zakopana prošlost" je napeta kriminalistička priča. Glavni junak, inspektor Džek Vor, zajedno sa svojom devojkom Megi, započinje novi život u Londonu, ali ubrzo se nađe uvučen u istragu koja će mu preokrenuti svet. Nakon požara u izolovanoj kući, otkriveno je nagorelo telo i spaljeni ostaci miliona ukradenih neobeleženih novčanica. Džekova istraga vodi ga u mračno kriminalno podzemlje, gde se neočekivano dobro snalazi. Dok granica između zakona i bezakonja postaje sve mutnija, čitaoci će pratiti Džekovu odlučnost da otkrije istinu po svaku cenu. U "Zakopanoj prošlosti" upoznaćemo inspektora Džeka Vora dok otkriva smrtonosne tajne iz prošlosti.

Inspektor Džek Vor i njegova devojka Megi upravo su se preselili u London da započnu novi život. Iako šarmantan, Džek ne može da nađe svoje mesto u svetu sve dok ne bude uvučen u istragu koja će mu preokrenuti život.
Nakon požara u zabačenoj kući, nađeno je nagorelo telo i spaljeni ostaci miliona ukradenih neobeleženih novčanica.
Istraga vodi Džeka u mračno kriminalno podzemlje – u svet u kom se iznenađujuće dobro snalazi. Dok granica između zakona i bezakonja postaje nejasna, koliko će daleko Džek otići da bi došao do odgovora i koliko će ga to koštati?
U Zakopanoj prošlosti upoznaćete inspektora Džeka Vora dok iskopava smrtonosne tajne iz minulih vremena...

Pošalji