poruka skrivena među laticama australijsko srpsko izdanje

PORUKA SKRIVENA MEĐU LATICAMA - AUSTRALIJSKO-SRPSKO IZDANJE

grupa autora

„Obilje delikatnih i mirišljavih prizora koje nazivamo cvećem odigralo je suštinsku ulogu u razvoju ljudske svesti. Ljudi su sve više bivali fascinirani njime. Veruje se da su prvi žitelji zemlje umeli da cene nešto, što nije bilo naročito svrsishodno,niti je bilo u vezi s njihovim opstankom.
Psiholozi tvrde da bi lepota cveta mogla probuditi ljudsku svest. Cveće u ljudima izaziva mnoštvo različitih osećanja, od radosti i ljubavi do sete. Ono postaje izvesna vrsta glasnika iz drugog carstva i predstavlja most između materijalnog i duhovnog sveta.
Poruka skrivena među laticama, Australijsko-srpsko izdanje, pruža jedinstven uvid u australijsku istoriju i kulturu putem simboličkog značenja domorodačkog cveća iskazanog kroz stihove, citate i narodne izreke.
Naučite kako da izaberete cvet kako bi ste poslali snažnu poruku onima koje volite, onima koji su vam dragi, da kažete „izvini“
„bravo“ ili ""čestitam ti“. Kreirajte svoj buket s najlepšim porukama, vratite autentičnost u ophođenje i romantiku u život. Ili, ednostavno ugodite sebi čitajući australisjku poeziju cveća. Elegantna i atraktivna, knjiga je i izuzetan poklon.“

Pošalji