13 pravila mentalno jakih žena

13 PRAVILA MENTALNO JAKIH ŽENA

Ejmi Morin
Ejmi Morin u knjizi 13 pravila mentalno jakih žena veoma konkretne i otvoreno daje savete koji se odnose na određene navike i misli koje bi žene trebalo da izbegavaju, odnosno da usvoje, kako bi postale mentalno jake.

Žene širom sveta, vreme je da konačno pustite glas, da istupite napred, da vas čuju i da postanete jače nego ikad. Dok se mnogi koncentrišu na to šta bi žene trebalo da rade kako bi živele najbolje što mogu, samo jedna autorka reći će ženama, sasvim direktno i otvoreno, kojih trinaest navika i misli treba da izbegavaju kako bi postale mentalno jake žene.

Ne porede se s drugima.
Ne insistiraju na savršenstvu.
Ne smatraju ranjivost slabošću.
Ne dozvoljavaju da ih sumnja u sebe spreči da ostvare ciljeve.
Ne razmišljaju opsesivno o svemu.
Ne izbegavaju teške izazove.
Ne plaše se da prekrše pravila.
Ne omalovažavaju druge da bi se bolje osećale.
Ne dozvoljavaju drugima da im ograniče potencijal.Ne krive sebe kad se desi nešto loše.Ne ćute.Ne ustručavaju se da se promene.Ne potcenjuju svoj uspeh.Otkrijte svoju moć, ovladajte samopouzdanjem i otkrijte svoj autentični glas kako bi vam život bio pun smisla i radosti.

Jeste li srećni?

01.09.2021.

Jeste li se zapitali šta bi vas danas usrećilo? Šta je to što bi danas trebalo da se desi da vi možete da kažete „Danas sam baš srećan“? Jeste li pomislili na nešto što se gotovo sigurno neće ostvariti? Zašto ne osećamo nalet ushićenja zbog sitnica? Detaljnije

Pošalji