12 pravila za život

12 PRAVILA ZA ŽIVOT

Džordan Piterson
Klinički psiholog i profesor psihologije na Univerzitetu u Torontu dr Džordan Piterson, trenutno je jedan od najcenjenijih, najuticajnijih i najpoznatijih mislilaca na svetu čija predavanja na kanalu Jutjub imaju više od 35 miliona pregleda. U vreme globalnih promena i gotovo nezapamćene političke polarizacije, njegovi stavovi i jasna poruka o važnosti lične odgovornosti i traganja za smislom života naišli su na ogroman broj pristalica širom sveta. Šta je ono najvažnije što bi svako od nas u današnjem svetu trebalo da zna?

Klinički psiholog i profesor psihologije na Univerzitetu u Torontu dr Džordan Piterson, trenutno je jedan od najcenjenijih, najuticajnijih i najpoznatijih mislilaca na svetu čija predavanja na kanalu Jutjub imaju više od 35 miliona pregleda.
U vreme globalnih promena i gotovo nezapamćene političke polarizacije, njegovi stavovi i jasna poruka o važnosti lične odgovornosti i traganja za smislom života naišli su na ogroman broj pristalica širom sveta.
Šta je ono najvažnije što bi svako od nas u današnjem svetu trebalo da zna?

Džordan Piterson, 12 PRAVILA ZA ŽIVOT

12.04.2020.

Šta svako u savremenom svetu treba da zna? Renomirani klinički psiholog Džordan Piterson odgovara na teška pitanja kombinujući tradiciju, legende i mitove sa savremenim naučnim dostignućima. Detaljnije

Pošalji