Početna»Gift»URADI SAM – Ram + kartice za vez
uradi sam ram kartice za vez gift

URADI SAM – Ram + kartice za vez

Izdavač: KOBA YAGI
Žanrovi: Igre za decu
1.012rsd
URADI SAM kreativni set sadrži drveni ram 14,5cmx14,5cm, 4 kartice sa zanimljivim crtežima koje je potrebno doraditi tako što ćete konac u boji provući iglom kroz označene rupice na crtežu, raznobojni konac za rad. Učeći da koristi iglu I konac, dete će razviti samostalnost, neophodnu finu motoriku i steći će nove veštine koje može da iskoristi u nekim novim kreativnim poduhvatima. Kutija je...

URADI SAM kreativni set sadrži drveni ram 14,5cmx14,5cm, 4 kartice sa zanimljivim crtežima koje je potrebno doraditi tako što ćete konac u boji provući iglom kroz označene rupice na crtežu, raznobojni konac za rad. Učeći da koristi iglu I konac, dete će razviti samostalnost, neophodnu finu motoriku i steći će nove veštine koje može da iskoristi u nekim novim kreativnim poduhvatima. Kutija je dimenzija 19x9x15cm.

Možete izabrati četiri vrste motiva - "Šumske životinje", "Velike devojčice", "Veliki dečaci" i "Neobična bića". 

 Uzrast 4+. Proizvedeno u Srbiji s ljubavlju.

 PAŽNJA- Set ne sadrži iglu za šivenje, neophodan zajednički rad odrasle osobe i deteta

***

Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u njihovoj proizvodnji učestvuju žene koje pripadaju ranjivim grupama i mladi s teškoćama u razvoju. Za sve njih, naše igračke nisu kobajagi već zaista pružaju podršku, sigurnost i veru da čak i jedna igračka može barem malo da menja svet u kome živimo. Takođe, kupovinom naših igračaka, pomažete nam da ostavrimo našu misiju i da kreiramo edukativne programe kakve naša deca zaslužuju.

više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji