Početna»Gift»URADI SAM – Drug
uradi sam drug gift

URADI SAM – Drug

Izdavač: KOBA YAGI
Žanrovi: Igre za decu
1.012rsd
URADI SAM kreativni set sastoji se od materijala (lutka-poluproizvod dimenzije 15cm izrađen od recikliranog tekstila, filc i različiti materijali za šivenje, 4 dugmića, ukrasni elementi, šabloni i upustva za rad).Uzrast 5+. Proizvedeno u Srbiji s ljubavlju. PAŽNJA - Set ne sadrži iglu za šivenje, neophodan zajednički rad odrasle osobe i deteta****Naše igračke su društveno odgovoran proizvod...

URADI SAM kreativni set sastoji se od materijala (lutka-poluproizvod dimenzije 15cm izrađen od recikliranog tekstila, filc i različiti materijali za šivenje, 4 dugmića, ukrasni elementi, šabloni i upustva za rad).

Uzrast 5+. Proizvedeno u Srbiji s ljubavlju.

 PAŽNJA - Set ne sadrži iglu za šivenje, neophodan zajednički rad odrasle osobe i deteta

****

Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u njihovoj proizvodnji učestvuju žene koje pripadaju ranjivim grupama i mladi s teškoćama u razvoju. Za sve njih, naše igračke nisu kobajagi već zaista pružaju podršku, sigurnost i veru da čak i jedna igračka može barem malo da menja svet u kome živimo. Takođe, kupovinom naših igračaka, pomažete nam da ostavrimo našu misiju i da kreiramo edukativne programe kakve naša deca zaslužuju.

više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji