novo
ne šalji poruke bivšima i drugi saveti o ljubavi, seksu i zabavljanju

NE ŠALJI PORUKE BIVŠIMA... I DRUGI SAVETI O LJUBAVI, SEKSU I ZABAVLJANJU

Nik Vajal
"Ne šalji poruke bivšima... i drugi saveti o ljubavi, seksu i zabavljanju" je iskren, duhovit i koristan priručnik za ljubavne veze, Nika Vajala. Knjiga je prepuna različitih iskustava i duhovitih komentara koji će vas nasmejati i pružiti korisne savete za suočavanje s ljubavnim izazovima. Nik Vajal deli svoje znanje stečeno kroz lična iskustva, od slomljenog srca do pronalaženja prave i trajne ljubavi, te pruža empatične i promišljene savete koji će vam pomoći da se lakše nosite s promenama i očekivanjima u modernim ljubavnim odnosima.

Prepuna različitih iskustava i duhovitih komentara koje ćete slati prijateljima, knjiga Ne šalji poruke bivšima je iskren, zabavan i koristan priručnik za ljubavne veze.

„Poslala sam bivšem "ćao" na Božić i onda pročitala ovu knjigu. Obavezno štivo za sve nas koji se redovno blamiramo.“
– Kazi Dejvid

„Vajal nastoji da pruži savete pune empatije, promišljene i iskrene, iako ponekad mogu i da budu bolni.“
– Glamour„Nik želi da podeli znanje koje je mukotrpno stekao na svom putu – od slomljenog srca do isceljenja i pronalaženja prave i trajne ljubavi.“– Dr Laura Berman„Ponekad je teško biti u toku sa današnjim dejtovima s obzirom na sva pravila i očekivanja, koja se munjevitom brzinom menjaju. Nik će vam u tome pomoći.“– Dr Maja Šankar

Pošalji