novo
beleške o egzekuciji

BELEŠKE O EGZEKUCIJI

Danja Kukafka
Beleške o egzekuciji" je uzbudljiva priča Danja Kukafka. Ansel Paker je osuđen na smrt za dvanaest sati i svestan je svojih zločina, ali želi nešto više - da bude shvaćen, voljen i slavan. Kroz kaleidoskop žena u Anselovom životu, uključujući majku, sestre i detektivku za ubistva, otkrivamo priču o njemu. Lavender, Hejzel i Safi suočavaju se sa svojim izborima dok se sat otkucava, a tragedija se približava, ostavljajući za sobom pukotine koje će zauvek promeniti njihove živote. "Beleške o egzekuciji" nas uvlače u složenu mrežu odnosa i emocija, pružajući nam uvid u tamne i svetle strane ljudske prirode.

Ansel Paker će umreti za dvanaest sati. Zna šta je uradio i sada će platiti za svoje zločine. Ali on ne želi da umre. Želi da bude shvaćen. Želi da bude voljen. Želi da bude slavan.
Kroz kaleidoskop žena u Anselovom životu – majke, sestre, detektivke za ubistva – saznajemo priču o njemu. Upoznajemo Lavender, sedamnaestogodišnjakinju na ivici očaja, ženu koja ga je donela na svet. Hejzel, bliznakinju Anselove žene, od koje je nerazdvojna od rođenja, primoranu da bespomoćno posmatra kako sestrina veza preti da ih sve uništi. I, konačno, Safi, detektivku za ubistva koja mu je za petama, i koja je život posvetila traganju za pravdom.
Sat otkucava, a ove tri žene vagaju svoje izbore, koji kulminiraju tragedijom, istražujući pukotine koje takvo razaranje neizbežno ostavlja za sobom.

Pošalji