Početna»Vesti»Saradnja: Super Emmezeta popusti samo za posetioce Sajma knjiga!
saradnja super emmezeta popusti samo za posetioce sajma knjiga

Saradnja: Super Emmezeta popusti samo za posetioce Sajma knjiga!

Naši prijatelji iz Emmezete vole knjige i zato su nam se, na njihov uvek poseban način, pridružili u učešću na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Emmezeta je štand Makart Distribucije uredila  tako da sve posetiteljke i svi posetioci koji uživaju u čitanju, spisateljice i pisci koji će potpisivati knjige i družiti se sa svima, imaju jedinstven ugođaj pravog kutka za čitanje. Obavezno nas posetite u Hali 4 Beogradskog sajma, izaberite omiljene knjige i uživajte u udobnosti nameštaja i dekoracije koje je specijalno za vas obezbedila Emmezeta.

Takođe, ne propustite da od nasmejanih promoterki preuzmete kupone za popuste koji su Emmezetin poklon svim ljubiteljkama i ljubiteljima čitanja i udobnog življenja. Zato, požurite na Sajam knjiga, pokupite Emmezeta kupone* i ostvarite sledeće uštede:

-10% na sav nameštaj i dušeke 
-30% na stone lampe
-30% na ćebad
-20% na opremu za računare brenda Click.

Emmezeta i Makart Distribucija - zajedno DRUGAČIJI OD DRUGIH!


tvoja majica na iv cbf-u

TVOJ(A) MAJICA NA IV ČBF-U

Kao jedna od tema  IV ČUMIĆ BOOK FESTA  izdvaja se „Tvoj(a) T-shirt“  gde će se na jednom mestu okupiti kreatori unikatnih majica kao autentičnog modnog detalja za proleće i leto.

koncerti - cetvrti cumic book fest

KONCERTI - ČETVRTI ČUMIĆ BOOK FEST

Jedinstven i sasvim drugačiji od drugih, Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16.  do 20. maja u samom srcu Beograda. Mesto koje poslednjih godina intenzivno oživljava – Čumićevo sokače, tokom ovih pet prolećnih dana postaje interaktivan izložbeno-prodajni prostor gde će se naći knjige svih relevantnih domaćih izdavača uz jedinstveni popust od 20%, a sve to pod sloganom „Čitaj, budi Čovek, dođi u Čumić na ČBF!“

program - iv cumic book fest

PROGRAM - IV ČUMIĆ BOOK FEST

U sklopu ČETVRTOG ČUMIĆ BOOK FEST-a svakog dana se održava nekoliko tribina i razgovora na različite teme iz oblasti književnosti i umetnosti uopšte. 

iv cumic book fest

IV ČUMIĆ BOOK FEST

ČETVRTI ČUMIĆ BOOK FEST

Četvrti Čumić Book Fest – mesto dobrih knjiga i još boljih cena
Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16. do 20. maja u samom centru grada – Čumićevom sokačetu, na platou ispred knjižare Makart Store.

ubistvo komtura novi roman harukija murakamija

UBISTVO KOMTURA: NOVI ROMAN HARUKIJA MURAKAMIJA

Novi roman Harukija Murakamija, UBISTVO KOMTURA, uskoro na promotivnoj prodaji u MAKART STORE i na www.makart.rs
 

fraktura u beogradu promocije

FRAKTURA U BEOGRADU: PROMOCIJE

Mart je mesec Frakture u Beogradu. 
BALKANSKI ESEJI, MILEVA EINSTEIN, TEORIJA TUGE i RAT I MIT, predstaviće se beogradskoj publici 15, 22. i 23. marta u CKZD-u. 

Pošalji