Početna»Vesti»MAKART NA 62. MEĐUNARDNOM SAJMU KNJIGA
makart na 62 meĐunardnom sajmu knjiga

MAKART NA 62. MEĐUNARDNOM SAJMU KNJIGA

Makart Distribucija će na 62. Međunarodnom sajmu knjiga predstaviti najbolji i najširi izbor izdanja  svih renomiranih srpskih izdavača, ali će ugostiti i zagrebačku Frakturu. 
Kao i svake godine, spremili smo veliku paletu popusta, pa ćete neka najnovija izdanja naći snižena za čak 30 posto, dok će se Frakturina izdanja prodavati po najpovoljnijim cenama u regionu. 
Poseban booklet kutak odvojen je za knjige na akciji, u rasponu od 99 do 333 dinara, a u ponudi su i naše čuvene "knjige iznenađenja". 
Makart Distribucija će se ove godine predstaviti na dva štanda, oba u hali 4, ali osim štanda na koga ste već navikli, ovaj put ćemo vas ugostiti i u našoj Super knjižari, gde uz najprobranije naslove ovogodišnje izdavačke produkcije, možete naći i veliki izbor originalnih i autentičnih poklona, a što predstavlja mali izbor iz ponude u Makart Store, naše knjižare u Čumićevom sokačetu.
Povodom obeležavanja svog petnaestog rođendana, Fraktura nam u goste dovodi i svoje pisce: Dašu Drndić, Miljenka Jergovića i Igora Štiksa. Sa njima na našem štandu, ali i u našoj knjižari,  možete se družiti u sledećim terminima:
  • Igor Štiks, Rezalište i druge knjige
Utorak 24. 10. u 16 sati, štand Makart distribucije (hala 4, štand 4050)
  • Daša Drndić, EEG i druge knjige
Sreda 25. 10. u 17 sati, štand Makart distribucije (hala 4, štand 4050)
 
  • Miljenko Jergović, Wilimowski i druge knjige
  • Ponedeljak 23. 10. u 18 sati, knjižara Makart Store, Čumićevo sokače, lokal 19
  • Petak 27. 10. u 17 sati, štand Makart distribucije (hala 4, štand 4050)
 
Dođite da zajedno obeležimo najradosnije dane knjige i da se uverite zašto smo uvek...

                                     ...Drugačiji od drugih!

tvoja majica na iv cbf-u

TVOJ(A) MAJICA NA IV ČBF-U

Kao jedna od tema  IV ČUMIĆ BOOK FESTA  izdvaja se „Tvoj(a) T-shirt“  gde će se na jednom mestu okupiti kreatori unikatnih majica kao autentičnog modnog detalja za proleće i leto.

koncerti - cetvrti cumic book fest

KONCERTI - ČETVRTI ČUMIĆ BOOK FEST

Jedinstven i sasvim drugačiji od drugih, Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16.  do 20. maja u samom srcu Beograda. Mesto koje poslednjih godina intenzivno oživljava – Čumićevo sokače, tokom ovih pet prolećnih dana postaje interaktivan izložbeno-prodajni prostor gde će se naći knjige svih relevantnih domaćih izdavača uz jedinstveni popust od 20%, a sve to pod sloganom „Čitaj, budi Čovek, dođi u Čumić na ČBF!“

program - iv cumic book fest

PROGRAM - IV ČUMIĆ BOOK FEST

U sklopu ČETVRTOG ČUMIĆ BOOK FEST-a svakog dana se održava nekoliko tribina i razgovora na različite teme iz oblasti književnosti i umetnosti uopšte. 

iv cumic book fest

IV ČUMIĆ BOOK FEST

ČETVRTI ČUMIĆ BOOK FEST

Četvrti Čumić Book Fest – mesto dobrih knjiga i još boljih cena
Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16. do 20. maja u samom centru grada – Čumićevom sokačetu, na platou ispred knjižare Makart Store.

ubistvo komtura novi roman harukija murakamija

UBISTVO KOMTURA: NOVI ROMAN HARUKIJA MURAKAMIJA

Novi roman Harukija Murakamija, UBISTVO KOMTURA, uskoro na promotivnoj prodaji u MAKART STORE i na www.makart.rs
 

fraktura u beogradu promocije

FRAKTURA U BEOGRADU: PROMOCIJE

Mart je mesec Frakture u Beogradu. 
BALKANSKI ESEJI, MILEVA EINSTEIN, TEORIJA TUGE i RAT I MIT, predstaviće se beogradskoj publici 15, 22. i 23. marta u CKZD-u. 

Pošalji