Početna»Vesti»ČBF3+ AKCIJA: IZDAVAČKA KUĆA "ODISEJA"
Čbf3 akcija izdavaČka kuĆa odiseja

ČBF3+ AKCIJA: IZDAVAČKA KUĆA "ODISEJA"

Izdavačka kuća "Odiseja" i "Makart Distribucija" su vam za vreme trajanja Čumić Book Festa 3+ pripremili dve odlične "3 za 999" akcije: najbolji izbor iz nordijske književnosti i iz evropske književnosti za decu i mlade.

Nordijska književnost
 Na akciji se nalaze probrana dela nordijske književnosti, od finskih klasika Artoa Pasiline i Tuve Janson, čija su dela „Godina zeca” i „Leto” među najprevođenijim nordijskim knjigama svih vremena, do skorašnjih dobitnika najznačajnije skandinavske knjževne nagrade August, Lene Andešon i J. H. Kemirija. Zabavni romani Katarine Mazeti nude duhovit i pronicljiv osvrt na neočekivano tradicionalne rodne uloge u Švedskoj, koja važi za zemlju koja prednjači u emancipaciji. Iako govore o dalekim severnim zemljama, iako obiluju specifičnim nordijskim humorom, ponekad morbidnim, ponekad bizarnim, sve ove knjige osvojile su srpske čitaoce duhovitošću i brojnim prilikama za laku identifikaciju za junacima.
 
Evropska književnost za decu i mlade
 Žanrovski i tematski raznovrsna dela nagrađivanih evropskih autora, namenjena su deci različitog uzrasta i različitih čitalačkih navika: od čitalaca početnika do malih knjiških moljaca koji gutaju knjige. Iskoristite priliku da svoju decu upoznate s cenjenim i popularnim savremenim evropskim stvaralaštvom za decu i mlade.
 

tvoja majica na iv cbf-u

TVOJ(A) MAJICA NA IV ČBF-U

Kao jedna od tema  IV ČUMIĆ BOOK FESTA  izdvaja se „Tvoj(a) T-shirt“  gde će se na jednom mestu okupiti kreatori unikatnih majica kao autentičnog modnog detalja za proleće i leto.

koncerti - cetvrti cumic book fest

KONCERTI - ČETVRTI ČUMIĆ BOOK FEST

Jedinstven i sasvim drugačiji od drugih, Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16.  do 20. maja u samom srcu Beograda. Mesto koje poslednjih godina intenzivno oživljava – Čumićevo sokače, tokom ovih pet prolećnih dana postaje interaktivan izložbeno-prodajni prostor gde će se naći knjige svih relevantnih domaćih izdavača uz jedinstveni popust od 20%, a sve to pod sloganom „Čitaj, budi Čovek, dođi u Čumić na ČBF!“

program - iv cumic book fest

PROGRAM - IV ČUMIĆ BOOK FEST

U sklopu ČETVRTOG ČUMIĆ BOOK FEST-a svakog dana se održava nekoliko tribina i razgovora na različite teme iz oblasti književnosti i umetnosti uopšte. 

iv cumic book fest

IV ČUMIĆ BOOK FEST

ČETVRTI ČUMIĆ BOOK FEST

Četvrti Čumić Book Fest – mesto dobrih knjiga i još boljih cena
Četvrti Festival knjiga, muzike i originalne gift produkcije, održaće se od 16. do 20. maja u samom centru grada – Čumićevom sokačetu, na platou ispred knjižare Makart Store.

ubistvo komtura novi roman harukija murakamija

UBISTVO KOMTURA: NOVI ROMAN HARUKIJA MURAKAMIJA

Novi roman Harukija Murakamija, UBISTVO KOMTURA, uskoro na promotivnoj prodaji u MAKART STORE i na www.makart.rs
 

fraktura u beogradu promocije

FRAKTURA U BEOGRADU: PROMOCIJE

Mart je mesec Frakture u Beogradu. 
BALKANSKI ESEJI, MILEVA EINSTEIN, TEORIJA TUGE i RAT I MIT, predstaviće se beogradskoj publici 15, 22. i 23. marta u CKZD-u. 

Pošalji