Početna»Knjige»PRIRUČNIK ZA OBIČAN ŽIVOT - treće izdanje, prošireno i izmenjeno
prirucnik za obican zivot - trece izdanje prosireno i izmenjeno knjiga mila tanasijevic mihajlovic

PRIRUČNIK ZA OBIČAN ŽIVOT - treće izdanje, prošireno i izmenjeno

Izdavač: MAKART
Žanrovi: Priče
Broj strana: 130
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 14 x 20
650rsd
500rsd
Treće, prošireno i izmenjeno, izdanje knjige  koja je mnogima bila vodič za običan  i za manje običan  život.Nakon prva dva rasprodata izdanja Priručnika za običan život, a posle druge knjige Nisam to baš najbolje razumela, ovo izdanje originalnom Priručniku (do)daje novu dimenziju.Mila Tanasijević Mihajlović više je od spisateljice – ona je drugarica. Prijateljica s fejsbuka s...
Treće, prošireno i izmenjeno, izdanje knjige  koja je mnogima bila vodič za običan  i za manje običan  život.
Nakon prva dva rasprodata izdanja Priručnika za običan život, a posle druge knjige Nisam to baš najbolje razumela, ovo izdanje originalnom Priručniku (do)daje novu dimenziju.
Mila Tanasijević Mihajlović više je od spisateljice – ona je drugarica. Prijateljica s fejsbuka s kojom biste rado popili kafu, samo da između vas nije okean. A kad se razdaljina smanji i kad tu kafu zaista popijete, shvatite da ne postoje okeani koji mogu da razdvoje one koji su slični. Takvi se uvek nađu.
Makar na Milinoj FB stranici.
Preko trideset hiljada pratilaca stranice Mila Mikena, svakodnevno, zajedno sa autorkom, raspliće male i velike životne čvorove i nikad ne gubi nadu.
Priručnik za običan život – knjiga koja se nikad ne završava... jer u ljubavi ne postoji kraj. 
više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji