Početna»Knjige»ISTINE I ZABLUDE O PR-u
istine i zablude o pr-u knjiga biljana oljaca

ISTINE I ZABLUDE O PR-u

Izdavač: Mali Nemo
Žanrovi: Marketing
Broj strana: 205
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 25
880rsd
704rsd
Ova knjiga je priča o PR-u. Šta on jeste, i šta PR nije.Knjiga nije ni malo tipična, i sasvim sigurno je drugačija od svih koje ste iz ove oblasti do sada pročitali. Sa jako malo teoretisanja, i sa mnogo primera kako se PR  (ne)radi u praksi. Na duhovit način je u knjizi opisano kako se sve danas može postati PR menadžer, i zašto PR struka koja ima za cilj izgradnju imidža kompanija i...Ova knjiga je priča o PR-u. Šta on jeste, i šta PR nije.
Knjiga nije ni malo tipična, i sasvim sigurno je drugačija od svih koje ste iz ove oblasti do sada pročitali. Sa jako malo teoretisanja, i sa mnogo primera kako se PR  (ne)radi u praksi.
 
Na duhovit način je u knjizi opisano kako se sve danas može postati PR menadžer, i zašto PR struka koja ima za cilj izgradnju imidža kompanija i pojedinaca i sama ima loš imidž? Odnosi sa medijima, krizni PR, interni PR i svi ostali segmenti PR struke u knjizi su približeni čitaocu na jedan veoma jednostavan način, kako bi baš svi koji ovu knjigu budu pročitali iz nje izvukli korisne pouke koje će u budućnosti u svom poslu (i životu) upotrebiti. Jer, sve oko nas je PR!
 
U knjizi će čitaoci dobiti i korisne savete u vidu životnih lekcija. Jer, svi nas pripremaju za posao, niko nas ne priprema za život. Kako prevazići neuspehe, kako se ne obazirati na mišljenja dugih ljudi, i kako ne treba očekivati da vas iko na vašem životnom putu podrži. Uostalom, kada u životu neka odluka naiđe na veliko osporavanje, uspeh iste je zagarantovan!
 
Ipak, ključna poruka ove knjige je da u životu uvek treba da sledimo svoje snove, i nikada ne odustajemo od njih!
više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji