skrivene poruke
rasprodato

SKRIVENE PORUKE

Penelopi Vord, Vaj Kiland
Skrivene poruke su erotičan ljubavni roman autorki Vaj Kiland i Penelopi Vord. Ujedno, to je priča o sazrevanju, suočavanju sa strahovima i pronalaženju ljubavi. Glavni lik, Šarlot, nalazi snage da veruje svojim osećanjima i da u voljenoj osobi vidi ono što ona može biti. Ispričana sa mnogo humora, ova priča će sigurno ostaviti utisak na čitaoca.

Bestseler autorke New York Timesa

Sve je počelo sa tajanstvenom plavom porukom prikačenom za postavu venčanice. Nešto plavo.

Svoju venčanicu koju nikad nisam obukla, odnela sam u prodavnicu s polovnom garderobom. Tada sam pronašla Nešto staro druge nesuđene mlade. Najnežnija ljubavna poruka bila je zakačena za postavu prelepe haljine s perjem: Hvala ti što si mi ostvarila sve snove.

Ime utisnuto u parče plavog papira: Rid Istvud, očigledno najromantičniji muškarac na svetu. Otkrila sam i da je jedan od najzgodnijih, ali i da je Gospodin Idealni arogantan, ciničan i zahtevan jer mi je zahvaljujući neočekivanom spletu okolnosti i preokretu sudbine postao šef, što me neće sprečiti da otkrijem priču koja stoji iza njegove skrivene poruke.

Ali ta priča nije ništa u poređenju sa onom koja je počela da se odvija između nas i postaje sve uzbudljivija, sve slađa, i nepredvidivija. Nešto novo.

Ali ne znam kako će se završiti...

„Duhovit i ozbiljno erotičan ljubavni roman. Ali nisam očekivala tako snažno ispripovedanu, dirljivu i nezaboravnu priču koja me je duboko pogodila.“ USA Today

„Skrivene poruke su tajnovite, uzbudljive, i lagano nas vode ka vrhuncu.“ Harlequin Junkie

Pošalji