makart
komplet odgovor metatajna
1.599 rsd1.999 rsd
Ušteda 400 rsd (20%)
- +

KOMPLET: ODGOVOR + METATAJNA

Džon Asaraf, Mari Smit, Mel Gil
Podelite:
Odgovor

Jednostavni savjeti za financijski uspjeh u vrijeme krize od autora koji su sudjelovali u bestseleru „Tajna“.

U knjizi „Odgovor“, autori John Assaraf, ključni član tima izuzetno uspješnog projekta „Tajna“ i Murray Smith, stručnjak u području poslovnog rasta, otkrivaju konkretne alate i mentalne strategije koje su koristili kako bi postali globalno uspješni poduzetnici. Pritom svakom čitatelju nude revolucionarno iskustvo kako napredovati i financijski i osobno.

U ovoj knjizi, koja vam može promijeniti život, autori objašnjavaju moćne, nove načine kako možete iskoristiti neograničenu snagu vlastitog uma i mašte da biste postigli sve što vam srce želi. Zatim nude praktične korake pomoću kojih se bilo kakva organizacija ili tvrtka može preobraziti u smisleno i profitabilno poduzeće, koje može uspijevati u svakom gospodarstvu i poslovnoj klimi.

U knjizi „Odgovor“ naučit ćete kako:
– Stvoriti predvidivu preobrazbu svog poslovnog i osobnog života
– Privući više kvalitetnih klijenata
– Precizno analizirati vlastite strasti i postići poslovne ciljeve
– Koristiti Zakon privlačnosti kako biste stvorili poslovni projekt svojih snova
– Prilagoditi vlastiti mozak kako bi uspjeh postao neizbježan
– Koristiti uspjeh u poslovnom svijetu kako biste ostvarili istinski izuzetan život
– Donositi prave odluke uz samopouzdanje i sigurnost
– Smanjiti razdoblje učenja s niza godina na nekoliko trenutaka
– Razviti mentalni stav multimilijardera

Meta tajna

„Sedam je načela Istine; onaj koji ih poznaje i razumije posjeduje čarobni ključ pred čijim se dodirom otvaraju sva vrata Salomonova hrama.“

Meta Tajna je knjiga o Tajni onkraj sviju tajni. Donosi duboku analizu zakona svemira, uključujući i zakon privlačnosti. Iznosi obuhvatne, postupne metode ostvarenja želja koje vam pomažu u stvaranju obilja, ljubavi, zdravlja i sreće o kojima ste oduvijek sanjali. Temelji se na stvarnim događajima i poukama koje je autor usvojio prijateljujući s majstorima mudrosti iz cijelog svijeta.

Učitelji Metatajne na praktičan i mudar način detaljno govore o nekoliko drugih važnih zakona te raspravljaju o tajanstvenom djelovanju svemira.

Napokon ste u ruke dobili naš dar – ključ koji otključava malo poznate, tajne i drevne zakone koji se kriju u pozadini zakona privlačnosti, a dosad su bili poznati samo šačici odabranih. Ova je knjiga životni priručnik s prekrasnom, zanimljivom pričom o potrazi jednog čovjeka za vrhunskom tajnom, usprkos teškim fizičkim i emocionalnim izazovima s kojima se susreće putem.

Mell Gill je jedan od vodećih svjetskih stručnjaka na području osobnog razvoja i mentor je mnogim predavačima, trenerima i poslovnim ljudima diljem svijeta. Savjetnik je na području poslovanja i treninga, a poznat je i kao savjetnik direktorima tvrtki s popisa 500 najbogatijih.

Proteklih 25 godina proučava hermetičku filozofiju i tim se znanjem koristi kako bi što većem broju ljudi pomogao da shvate svoju životnu situaciju i pronađu rješenja za svaki problem s kojim bi se mogli suočiti.

Knjiga se temelji na stvarnim događajima u njegovu životu, počevši s iskustvom tik do smrti u devetnaestoj godini, pa sve do njegova uspona kao »motivacijskog gurua«, voditelja radijske emisije i poznate medijske ličnosti.