budi samouverena

BUDI SAMOUVERENA

Keti Kej, Kler Šipman
Verovatno smo sve bar nekada osetile nelagodnost u situacijamo na koje nismo toliko navikle i u kojima strahujemo da ćemo zvučati glupo ili dosadno. Keti Kej i Kler Šipman nas u knjizi Budi samouverena pozivaju da izađemo iz zone komfora i prevaziđemo sve prepreke koje nas sputavaju da dođemo do sreće.

Poznajete onaj nelagodan osećaj: ukoliko progovorite, zvučaćete ili glupo ili nametljivo? Osećate kako je vaš uspeh neočekivan ili nezaslužen? Uznemirene ste kada napustite svoju zonu komfora da biste probale nešto novo i uzbudljivo i možda rizikovale? Zašto je to tako i kolika je uloga samopouzdanja u svemu tome?Koliko je ono bitno za naše blagostanje i naš uspeh?
U želji da odgovore na ova i mnoga druga pitanja u vezi sa samopouzdanjem, autorke Keti Kej i Kler Šipman napisale su informativan i sveobuhvatan vodič za razumevanje samopouzdanja, koji uz to pruža savete na koji način da osnažite svoju ličnost – za žene svih starosnih grupa u svim fazama karijere.Kombinujući najsavremenija istraživanja iz psihologije sa primerima iz sopstvenog života i života drugih uspešnih poslovnih žena, autorke vas podstiču da prihvatite izazov na radnom mestu, nude inspiraciju i praktične savete kako da savladate prepreke i ostvarite karijeru kakvu želite i zaslužujete.Vreme je da izađete iz zone komfora i prihvatite se onog najtežeg rada – rada na sebi. Prilagođavajte se životnim situacijama i nikad ne odustajte. I povrh svega, uvek verujte u sebe. Uspeh neće izostati!

Pošalji