Dostava SAMO 99 din. Besplatna dostava za kupovinu preko 1999 din
astrologija za dušu
1.337 rsd1.485 rsd
Ušteda 148 rsd (10%)
- +

ASTROLOGIJA ZA DUŠU

Džen Spiler
Podelite:
„Astrologija za dušu“, autorke Džen Spiler, verodostojno daje smernice u kom pravcu treba da osvestimo prednosti sopstvene ličnosti, a na koji način da prevazidjemo i transformišemo nedostatke i mehanizme po kojima se nesvesno ponašamo, a koji nas udaljavaju od onog što želimo i možemo da postignemo.
Knjiga „Astrologija za dušu“ na afirmativan način pomaže da se duhovno i kao ličnost razvijamo u pozitivnom pravcu, kako bi postigli uspeh, razvili samopouzdanje i uravnoteženost ličnosti i ostvarili radost i sreću u svakodnevnom životu.
Na osnovu dvadesetogodišnjeg iskustva sa pacijentima i praktičnog rada sa njihovim natalnim kartama, autor se bavi sledećim nivoom razvoja, koji predstvlja osvešćivanje sopstvenih potencijala i nedostataka i svesno korišćenje i prevazilaženje istih, i na taj način povećanje sopstvene svesti. Svrha ove knjige jeste da nam pokaže kako da stvari uradimo na nov način i da eksperimentišemo sa sopstvenim potencijalima na najdelotvorniji način. Knjiga „Astrologija za dušu“ se bavi položajem severnog čvora kod dvanaest tipova ličnosti i svako od nas može prepoznati i iskoristiti ono što je najbolje u nama.