Početna»Gift»URADI SAM – Zdravi zalogaji
uradi sam zdravi zalogaji gift

URADI SAM – Zdravi zalogaji

Izdavač: KOBA YAGI
Žanrovi: Igre za decu
1.064rsd
Koba Yagi kreativni set - sadrži materijal (šablon, uputstvo za rad, konce za šivenje, filc, vatelin, pompone za mafin) potreban za šivenje kobajagi sendviča, mafina i jabuke. Dimenzije sašivenih predmeta su od 8 do 12cm. Kutija je dimenzija 19x9x15cm. Igračka je namenjena zajedničkom radu odrasle osobe i deteta. Učeći da samo seče, prenosi šablon, koristi iglu i konac, dete će razviti...

Koba Yagi kreativni set - sadrži materijal (šablon, uputstvo za rad, konce za šivenje, filc, vatelin, pompone za mafin) potreban za šivenje kobajagi sendviča, mafina i jabuke. Dimenzije sašivenih predmeta su od 8 do 12cm. Kutija je dimenzija 19x9x15cm. Igračka je namenjena zajedničkom radu odrasle osobe i deteta. Učeći da samo seče, prenosi šablon, koristi iglu i konac, dete će razviti samostalnost, neophodnu finu motoriku i steći će nove veštine koje može da iskoristi u nekim novim kreativnim poduhvatima.Vuneni filc zadovoljava EN 71 standard EU i bezbedan je za izradu dečijih igračaka.

 Uzrast 6+. Proizvedeno u Srbiji s ljubavlju.

 PAŽNJA- Set ne sadrži iglu za šivenje, neophodan zajednički rad odrasle osobe i deteta. Šivenje je u potpunosti pojednostavljeno i prilagođeno početnicima.

***

Naše igračke su društveno odgovoran proizvod jer u njihovoj proizvodnji učestvuju žene koje pripadaju ranjivim grupama i mladi s teškoćama u razvoju. Za sve njih, naše igračke nisu kobajagi već zaista pružaju podršku, sigurnost i veru da čak i jedna igračka može barem malo da menja svet u kome živimo. Takođe, kupovinom naših igračaka, pomažete nam da ostavrimo našu misiju i da kreiramo edukativne programe kakve naša deca zaslužuju.

više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji