Početna»Gift»URADI SAM - Mr Bum priča priču
uradi sam - mr bum prica pricu gift

URADI SAM - Mr Bum priča priču

Izdavač: KOBA YAGI
Žanrovi: Igre za decu
1.887rsd
URADI SAM – kreativni set sadrži jednu šivenu lutku visine 30cm izrađenu reciklažom tekstila punjenu vatelinom, 48 kartica za pričanje priča plus 4 prazne i predloge za igru. Kutija 20x7x30cm EnimalZ, novi proizvod Koba Yagi toys, je edukativna i kreativna igra  koja se sastoji od lutaka i kartica za pričanje priča. Svaka lutka na glavi ima jedno „skrovito mesto“ u vidu džepa gde...

URADI SAM – kreativni set sadrži jednu šivenu lutku visine 30cm izrađenu reciklažom tekstila punjenu vatelinom, 48 kartica za pričanje priča plus 4 prazne i predloge za igru. Kutija 20x7x30cm

 EnimalZ, novi proizvod Koba Yagi toys, je edukativna i kreativna igra  koja se sastoji od lutaka i kartica za pričanje priča. 

Svaka lutka na glavi ima jedno „skrovito mesto“ u vidu džepa gde deca mogu da ubace svoje poruke namenjene svom posebnom drugaru. Poruke mogu biti crteži na papiru gde će dete predstaviti neku svoju brigu, želju ili kako se trenutno oseća. Takođe, džep je mesto gde dete ili odrasla osoba mogu da ubace ruku i da na taj način postanu pripovedači. Lutke se mogu koristiti samostalno ili zajedno sa EnimalZ karticama za pričanje priča.

 Kartice se sastoje od 48 crteža likova, predmeta, akcija, emocija i moći koji će postati glavni elementi u njihovim pričama plus 4 „prazne kartice“ namenje deci da ih ispune.  Priče mogu biti šaljive, tužne, strašne, dugačke ili kratke, u zavisnosti od inspiracije i potrebe onoga ko ih priča. Priče se pričaju uz stručnu podršku i vođenje edukatora, bilo da se radi o roditeljima, vaspitačima ili specijalnim edukatorima.

 Kada deca mogu jasno da izraze svoja osećanja, oni grade  sigurnost, samopouzdanje, snažne veze sa svojim okruženjem, drugarima i roditeljima što dugoročno doprinosi postavljanju osnova socijalne i emotivne inteligencije i budućeg akademskog uspeha. Na ovaj način, stvaramo optimistično, brižno okruženje gde su deca povezana, uključena i cenjena – mesto gde se kroz igru uči i gde se prema deci ponaša s dužnim poštovanjem - jer emocije su za svakoga!

Uzrast 4+. Proizvedeno u Srbiji s ljubavlju.

 PAŽNJA – Pogodno za individualnu ili društvenu igru

više
Verfied by Visa MasterCard SecureCode Allsecure Unicredit
Pošalji