Saradnja: Super Emmezeta popusti samo za posetioce Sajma knjiga!

Naši prijatelji iz Emmezete vole knjige i zato su nam se, na njihov uvek poseban način, pridružilu u učešću na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.
23.10.2017.
saradnja super emmezeta popusti samo za posetioce sajma knjiga  Naši prijatelji iz Emmezete vole knjige i zato su nam se, na njihov uvek poseban način, pridružili u učešću na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Emmezeta je štand Makart Distribucije uredila tako da sve posetiteljke i svi posetioci koji uživaju u čitanju, spisateljice i pisci koji će potpisivati knjige i družiti se sa svima, imaju jedinstven ugođaj pravog kutka za čitanje. Obavezno nas posetite u Hali 4 Beogradskog sajma, izaberite omiljene knjige i uživajte u udobnosti nameštaja i dekoracije koje je specijalno za vas obezbedila Emmezeta.

Takođe, ne propustite da od nasmejanih promoterki preuzmete kupone za popuste koji su Emmezetin poklon svim ljubiteljkama i ljubiteljima čitanja i udobnog življenja. Zato, požurite na Sajam knjiga, pokupite Emmezeta kupone* i ostvarite sledeće uštede:

-10% na sav nameštaj i dušeke
-30% na stone lampe
-30% na ćebad
-20% na opremu za računare brenda Click.

Emmezeta i Makart Distribucija - zajedno DRUGAČIJI OD DRUGIH!

Podelite: