Početna»Vesti»Saradnja: Super Emmezeta popusti samo za posetioce Sajma knjiga!
saradnja super emmezeta popusti samo za posetioce sajma knjiga

Saradnja: Super Emmezeta popusti samo za posetioce Sajma knjiga!

Naši prijatelji iz Emmezete vole knjige i zato su nam se, na njihov uvek poseban način, pridružili u učešću na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Emmezeta je štand Makart Distribucije uredila  tako da sve posetiteljke i svi posetioci koji uživaju u čitanju, spisateljice i pisci koji će potpisivati knjige i družiti se sa svima, imaju jedinstven ugođaj pravog kutka za čitanje. Obavezno nas posetite u Hali 4 Beogradskog sajma, izaberite omiljene knjige i uživajte u udobnosti nameštaja i dekoracije koje je specijalno za vas obezbedila Emmezeta.

Takođe, ne propustite da od nasmejanih promoterki preuzmete kupone za popuste koji su Emmezetin poklon svim ljubiteljkama i ljubiteljima čitanja i udobnog življenja. Zato, požurite na Sajam knjiga, pokupite Emmezeta kupone* i ostvarite sledeće uštede:

-10% na sav nameštaj i dušeke 
-30% na stone lampe
-30% na ćebad
-20% na opremu za računare brenda Click.

Emmezeta i Makart Distribucija - zajedno DRUGAČIJI OD DRUGIH!


makart distribucija na niskom sajmu knjiga

MAKART DISTRIBUCIJA NA NIŠKOM SAJMU KNJIGA

MAKART DISTRIBUCIJA i ove godine učestvuje na Sajmu knjiga u Nišu.
Pozivamo Vas da dođete u halu Čair, od 22. do 29 novembra i posetite najbolju i najopremljeniju knjižaru na sajmu.
Uz reprezentativnu ponudu naslova iz savremene književnosti, istorije, filozofije, publicistike…, pripremili smo i “booklet” kutak sa izuzetno povoljnim cenama knjiga namenjenih, pre svega najmlađoj publici.

kako citanje utice na anksioznost

KAKO ČITANJE UTIČE NA ANKSIOZNOST?

Zašto je čitanje  dobro ako se osećate teskobno?
Ako pokušavate da nađete  način da pobegnete od negativnih misli i napada panike, najbolji način je da pronađete nešto što bi vas pomalo  izmestilo iz realnosti i prekinulo začarani krug.
Postoji li išta bolje od knjige? 

kina da li je ovo najveca biblioteka na svetu

Kina: Da li je ovo najveća biblioteka na svetu?

Biblioteku su nazvali  “The Eye of Binhai”, zbog velike sferične dvorane koja se nalazi u središtu i koja podseća na gigantsko oko. Nalazi se u Binhai Cultural District-u u Tianđinu, zauzima površinu od preko 34000 m2 i može da primi oko 1,2 miliona knjiga. 

saradnja super emmezeta popusti samo za posetioce sajma knjiga

Saradnja: Super Emmezeta popusti samo za posetioce Sajma knjiga!

Naši prijatelji iz Emmezete vole knjige i zato su nam se, na njihov uvek poseban način, pridružilu u učešću na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

makart na 62 medjunardnom sajmu knjiga

MAKART NA 62. MEĐUNARDNOM SAJMU KNJIGA

Makart Distribucija će na 62. Međunarodnom sajmu knjiga predstaviti najbolji i najširi izbor izdanja  svih renomiranih srpskih izdavača, ali će ugostiti i zagrebačku Frakturu. 

fraktura na standu makart distribucije

FRAKTURA NA ŠTANDU MAKART DISTRIBUCIJE

MAKART DISTRIBUCIJA  će s velikim zadovoljstvom, na 62. Međunarodnom sajmu knjiga,  na svom štandu ugostiti zagrebačku FRAKTURU. 

Pošalji