Off line knjižara & 3u1 koncept: Makart Store & More

Off line knjižara & 3u1 koncept
Makart Store & More
books & teglas & gifts
24.02.2016.
off line knjižara 3u1 koncept makart store more Off line knjižara & 3u1 koncept
Makart Store & More
books & teglas & gifts

Dragi svi...
Evo nas u epicentru grada sa našom malo drugačijom (od drugih) prodavnicom u kojoj smo pokušali da spojimo tri nama omiljene teme kojima se na razne načine bavimo: dobre knjige, dobru hranu i neobične i zanimljive stvarčice koje potpadaju pod pojam „gifts“.
Kao i u našem on-line izdanju, kao i u svemu što radimo, trudili smo se da iskrenim, posvećenim i posebnim odnosom napravimo priču koja u originalno dizajniranom prostoru vešto prožima i spaja pomenuta tri koncepta.
Izbor knjiga bazira se na odabiru kvalitetnih naslova u rasponu od moderne i aktuelne strane i domaće produkcije, preko alternativnih naslova i žanrovske književnosti, do stripova i aktuelnih izdanja sa temama od umetnosti do ekonomije. Ponuda je takođe i cenovno raznolika, od promotivnih cena za nova izdanja, preko akcijske ponude do „booklet cornera“ koji nudi izuzetno povoljne cene. Želja nam je da u direktnom kontaktu sa našim kolegama u knjižari preporučimo knjige koje volimo i one naslove za koje mislimo da imaju „ono nešto“, bez obzira da li je u pitanju SF ili marketing, knjige domaćih ili stranih pisaca. Tu smo i da pronađemo neki naslov koji dugo tražite i ne možete nigde da nađete, da preporučimo pravu knjigu za poklon, a naravno i da je besplatno isporučimo na adresu koju nam (d)ostavite.
Na sličnom tragu je i selekcija unikatnih proizvoda beogradskih dizajnera od majica i notesa, do magneta i različitih ukrasa. U ovom delu priče očekujemo da se ponajviše proširimo u nameri da pružimo podršku i priliku dizajnerima i umetnicima, i mladim i starim, da svoje neobične i ne-obične kreacije predstave baš na ovom mestu.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.841172235992516.1073741866.339688186140926&type=3

Kako bi sve bilo ukusno realizovano i zaokruženo, ovo mesto je i riznica i prodavnica dobrih, zdravih, zanimljivih i svežih ukusa „upakovanih“ na originalan način: u tegle! Kompltena Tegla’s ponuda sa pregršt interesantnih svežih salata sa raznim sastojcima i dresinzima, poslastice koje ulepšavaju dan i energy rush ponuda idealna za početak dana dobili su i svoje ljupko novo društvo u vidu magičnih cupcakes, kao i nesvakidašnjih i neobično ukusnih džemova
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1742281556058502.1073741834.1648487688771223&type=3

Sveže ceđene kombinacije sokova i smothies-a od voća i povrća samo što nisu ušle u ponudu, a ovo nikako nije kraj našeg domaštavanja na temu hrane i pića koje beži od klasičnih pekara i dosadnih gaziranih pića.
Kao i sve iz ponude, biće nam zadovoljstvo da vam i hranu i piće dostavimo na vaše radno mesto ili kućnu adresu u svako doba dana...mi smo tu i za doručak i za ručak i za večeru i za pauzu na poslu i sladak popodnevni predah...
Dakle: tu smo...u srcu grada i Čumićevog sokačeta, lokal je broj 19...svetlimo prilično dobro...videćete nas...
Svratite, pišite, pozovite, dođite...tu smo zbog i za vas.
Čumićevo sokače, lokal 19
060 0 502 502
www.makart.rs
www.teglas.rs
Podelite: